2013-04-10 238 浏览
首试团购,到达后看到点菜纸便知中招了。烧物:得五种,带子,牛舌,鸡翼,金菇牛肉同鸡肉片,牛舌质地好淋,除第一块系片状外,其后点嘅全部碎上,鸡翼干身,金菇牛肉一般,鸡肉片即鸡扒,好似无乜烧过咁,粒带子同香口胶差唔多咁细,话有烧三文鱼骨,落左3次ORDER,口头催左两次,先追得一旧;刺身:纸上面系有齐晒,种类唔算多,但呢日连北寄贝都无,新鲜程度一般;一品料理:无猪软骨同日式薄饼,可以选择嘅唔多,大部份都系乌冬面饭;天妇罗:得三样,蕃薯,南瓜同虾,粉浆厚薄度可以接受;炸物:得四样,鸡软骨,饺子,带子,炸蚝,炸蚝个炸皮好厚同硬;寿司:有齐,不过馒鱼好干无汁,芥辣八爪鱼一啲芥辣味都无;团购每位118,还要加一服务费,坐低已发觉唔对路,张ORDER纸好少野食,同团购时列出嘅ORDER纸差好远,唔驶食两个钟已经无乜可以再叫,6点半入座无乜人,但上菜好慢,划纸无数,出极都系𠮶两三样,其他无又唔出声,要追几次先话无,免费清酒亦失迹了,唯一可赞系俾多左半个钟我地坐,虽然周围都系吉枱,这家,下次不会了。
首试团购,
到达后看到点菜纸便知中招了。

天妇罗:得三样,蕃薯,南瓜同虾,粉浆厚薄度可以接受;
寿司:有齐,不过馒鱼好干无汁,芥辣八爪鱼一啲芥辣味都无;

团购每位118,还要加一服务费,
坐低已发觉唔对路,
张ORDER纸好少野食,
同团购时列出嘅ORDER纸差好远,
唔驶食两个钟已经无乜可以再叫,
6点半入座无乜人,但上菜好慢,
划纸无数,出极都系𠮶两三样,
其他无又唔出声,要追几次先话无,
免费清酒亦失迹了,
唯一可赞系俾多左半个钟我地坐,
虽然周围都系吉枱,
这家,下次不会了。
2013-04-09
庆祝纪念