2016-01-04 961 浏览
之前仲系荔枝角返工既时候,已经试过金拇子米线,都知道佢地夜晚有鸡煲食,可惜一直都无机会试。最近系团购见到有平价鸡煲coupon,任饮任食都系98蚊一个人,买左coupon之后就决定揾个星期日黎试下啦。位于土瓜湾马头围道既金拇子米线,由红磡站行过去都系15分钟左右,我地预早左一日订台,当日更早左半小时到,去到都唔系太多人。团购价每人98蚊,除左包3串串烧,1碟肥牛,火锅配料任食,饮品任饮,雪榚任食之外,仲有少量熟食供应,都几抵食。鸡煲汤底有辣有唔辣,我地拣左要少辣,味道竟然出乎意料既好食,完全唔似98蚊货仔,鸡煲配料都好多,有唔同既丸,蔬菜,肠仔,蟹柳,菇类,猪肉,鸡肉,公仔面,乌冬...可惜份量就比较少,好多食完都唔会refill,睇黎都系日头卖米线卖净几多𩠌就俾D咩你黎做火锅配料。饮品方面都有好多选择,可惜既系无无糖可乐,如果怕肥既真系唯有饮乌龙茶。熟食方面有咖喱鱼蛋,炒面,猪红,仲有每人送3串串烧,除左咖喱鱼蛋之外,其他野都唔系话太吸引。食完鸡煲之后仲有无限量既雪榚供应,不过就只系得雀巢牌,但系以98蚊一个人黎讲,有以上既食物就真系差唔多架啦。虽然话系限食90分钟,但系够钟都唔会有

虽然话系限食90分钟,但系够钟都唔会有人赶你走,系呢到食唯一既唔好处就系职员既广东话好重乡音,真系完全唔明佢地讲紧咩。

用餐优惠
团购