2011-09-28
因为朋友送的团购才知这地方同一般放题一样,限个半钟,可惜等都等食的时间超过你一半时间我二个人头一钻叫刺身,每人五件,叫十件其实都唔算过份,但结果等好奈,先黎得四件刺身算ok,三文鱼,北寄贝,马刀贝,甜虾都唔错吞拿鱼,红得有d奇怪,唔多似鱼味刺身无铺冰,有d热热地的感觉除左第一次叫快d之外,之后要等好好好好奈,所以原本主打刺身的我们好失望其他野如羊架等要等好奈,你写几多都系得一件羊架本身自已都几钟意食,整得都唔错,可惜只黎得一次牛柳粒可能取决于牛扒边个部位,有筋果d好好食全晚最好食的算是个牛舌,好有牛味炸物好普通,无乜惊喜最惨成晚主力唔系食野,主力系等你吹单,伙计都好似习以为常,你写多几张,一样照cut……成晚都黎得几次,已经够钟,可能呢度主打拉面,粥坐地我地隔离的食客,都一样要等餐死,同埋cut数量,但明显比用团购的快好明显专登向团购客施展拉布战术今日见到yahoo网站做呢间团购,肯定好快人山人海,但伙计要玩慢动作,打拉布而家知乜野叫便宜莫贪,我宁愿比正价,都唔想再黎呢度比人歧视,受气整体黎讲食物中规中举,可能有:少食多滋味的原因,去完呢度之后更加钟情日本食物好快就好想去另一间日式放题
同一般放题一样,限个半钟,可惜等都等食的时间超过你一半时间
刺身算ok,三文鱼,北寄贝,马刀贝,甜虾都唔错
吞拿鱼,红得有d奇怪,唔多似鱼味
刺身无铺冰,有d热热地的感觉
其他野如羊架等要等好奈,你写几多都系得一件
羊架本身自已都几钟意食,整得都唔错,可惜只黎得一次
牛柳粒可能取决于牛扒边个部位,有筋果d好好食
全晚最好食的算是个牛舌,好有牛味
炸物好普通,无乜惊喜
最惨成晚主力唔系食野,主力系等
你吹单,伙计都好似习以为常,你写多几张,一样照cut……
成晚都黎得几次,已经够钟,可能呢度主打拉面,粥
好明显专登向团购客施展拉布战术
好快就好想去另一间日式放题,开怀大吃