2011-01-31
无啦啦点解会帮衬呢间野, 完全系因为系团购网,如果以原价HKD$78 享用果个鸡汉堡, 好老实, 完全唔值, 同其他网友 ge 意见一样啦, 一知你系食 coupon, 服务相当麻麻, 咁我都无乜所谓, 你叫我坐边咪坐边啰!!柯打完要咩饱同饮乜之后, 多口问句系咪有两杯饮品, 个女侍应答我, 系呀, 一人一杯啊嘛!!(但我明明记得团购网果度话可以添饮一杯, 但我无证据系手, 算数, 返屋企上网睇返, 果然系两杯的)我地叫左一个鸡汉堡, 一个加钱要牛汉堡, 两个都系无乜特别, 由其旧牛仲啖口左 d,一个圆碟, 放住一个饱, 一堆花条 (有花纹 ge 薯条) 完全令我觉得似银喜小食店 ge 现代版,汽水仲要系罐装, 连杯都唔洗洗................可能明知我地系食 coupon, 点完我地应点 ge 食物, 佢真系拍拍萝友走人,menu 都唔放一本, 简直系完全打算当你食完个廿五蚊 ge 饱就会走人,我食完个饱之后, 依然继续对呢间 "酒吧" 一无所知,连 beer 几钱罐都唔知呀!!!d 餐厅揾团购网卖 coupon, 乜唔系打算同自己间铺头做宣传, 做推广 ge 咩??
咁我都无乜所谓, 你叫我坐边咪坐边啰!!
柯打完要咩饱同饮乜之后, 多口问句系咪有两杯饮品,
个女侍应答我, 系呀, 一人一杯啊嘛!!
我食完个饱之后, 依然继续对呢间 "酒吧" 一无所知,
连 beer 几钱罐都唔知呀!!!
但呢间野 ge 推行手法, 的确令人费解, 各人食完之后, 弹仲多过赞, 咁唔好广告咪仲好!!
起码少左一班因为团购而帮衬, 而又写食评 ge 客人嘛!!!
不过.................呢间野个菇条的确唔错, 几特别, 可以一试,
但都系果句啦, 佢连 menu 都唔比个我, 想睇下几钱一客, 叫多客都唔得啦!!!
最后, 我想讲, 我觉得呢间野应该唔系叫absolute,
因为我只系见到佢个名叫 stone,
入去之前, 几惊去错铺头呀!!!
(的确, 有 pair 人真系入一入黎, 转头又走返出去, 系个职工追出去问, 系咪食 burger, 佢地先返入黎咋)
今次用 hkd$25 食个 burger, 我只系当比食麦当当之外, 多一个选择咋!!!