餐厅: 龍苑中菜廳
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
今天一家人6個人去 try 個團購,一人買了一個餐!有咸水角、灌湯小籠包、碧綠帶子餃、香煎銀雪魚、菠蘿咕嚕雞等點心及小菜,taste 不錯!套餐 A $108春卷碧綠帶子餃燒賣皇蜜汁叉燒菠蘿咕嚕雞高湯杞子蒜子浸菜苗瑤柱蟹肉炒飯糖水老火湯套餐 B $168咸水角小籠包蝦餃燒腩仔銀雪魚花膠絲野菌浸菜苗金華鮮蝦蛋白炒飯糖水老火湯但分量極少,根本不夠飽,就算我一個細食的女仔都不夠,何況一個男人!!!而且不是好平,$108 和$168一個餐,未計收取加一服務費 ($10.8 / $16.8)!$168個餐有香煎銀雪魚,但兩個餐( $336) 先得一塊銀雪魚,staff 話每人得半塊銀雪魚,我真是o 嘴law! 燒腩仔每人得2小件!根本不夠飽!和 groupxx d photos 好大出入!根本不同!或者用正價去食點心都是差不多價錢,而且分量仲多!今次團購是搵笨之嫌,不會再來食!
今天一家人6個人去 try 個團購,一人買了一個餐!

套餐 A $108
春卷