土瓜湾性价比高的日式料理外卖店 今晚放工 途经土瓜湾 见到间外卖寿司店 都几吸引 一一于八挂下先😉 中秋节套餐 送灯笼🏮提早三日预订 75折优惠添如果当日预订 都有88折优惠😄 买满$330仲可以即时减$50添 😉 睇到啲鱼生都几高质新鲜 一于买返屋企慢慢叹😋 舖头选择都好多 有寿司 刺身 丼饭 天妇罗都有 而且系标榜用日本产米🥰 北海道丼$168三文鱼 带子 油甘鱼 牡丹虾 海胆 北寄贝 玉子 蟹柳 呢个真系好抵食 刺身铺满成个饭面 非常新鲜 带子切到成个花咁 好靓 好鲜甜😋 三文鱼腩劲大块及厚切 非常肥美😘 海胆有两层咁多 鲜甜无比 系我嘅自爱😋👍 牡丹虾超大只 好甜滑😉 佢啲鱼生刺身真系高质 呢个价钱冇得输 推介👍 仲附送沙律同汽水🥤 好满足的一餐😎😎 🎈东京街日本料理 (马头角道) (土瓜湾)土瓜湾马头角道57-59号地下B号舖#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #meimei

土瓜湾性价比高的日式料理外卖店

牡丹虾超大只 好甜滑😉

佢啲鱼生刺身真系高质 呢个价钱冇得输 推介👍

仲附送沙律同汽水🥤

好满足的一餐😎😎

🎈东京街日本料理 (马头角道) (土瓜湾)
土瓜湾马头角道57-59号地下B号舖

#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #meimei #852food #852foodie