2019-09-22 100 浏览
#cassiegohunghom-瘦编今次黎到红磡马头围道附近嘅红磡广场,依个广场已经有好耐历史,细细个都黎过,今次发现左底层有间平靓正嘅小店,推荐俾附近嘅街坊。💕-话明系金拇指米线,我当然叫左个酸辣米线(小辣)试试佢,加左猪软骨、猪润片同蕃茄。汤底嘅酸辣味令人好开胃,配料非常足,成碗米线好大份。猪软骨好嫩好多软骨,猪润够粉润,蕃茄都有预先煮过,表面嘅系林啲。😍-除左米线,仲叫左碟双煎蛋牛肉饭,牛肉好嫩口,饭餐仲配有例汤同饮品。另外我地仲试左少少小食,香煎鸡排皮脆肉嫩,咖哩猪颈肉好好食,个汁送饭一流!依间餐厅Style同食物都偏近大快活Style,但建议大家一齐支持下香港嘅小店,好过一啲大集团。🙈-味道评分▶️🌕🌕🌕🌕🌗 (4.5)抵食评分▶️️🌕🌕🌕🌕🌕 (5)回购评分▶️️️🌕🌕🌕🌕🌗 (4.5)-➡️金拇指米线 (土瓜湾)📍土瓜湾马头围道37-41号红磡广场地库80-81号舖-
#cassiegohunghom
味道评分▶️🌕🌕🌕🌕🌗 (4.5)
抵食评分▶️️🌕🌕🌕🌕🌕 (5)
回购评分▶️️️🌕🌕🌕🌕🌗 (4.5)
➡️金拇指米线 (土瓜湾)
📍土瓜湾马头围道37-41号红磡广场地库80-81号舖