📍土瓜湾浓郁足料喇沙‼️·值得更多人知道嘅小店🥰 — 马拉GO🇲🇾•#pigfoodiexhk_土瓜湾#pigfoodiexhk_马拉菜==============================前排同@neverfullhk去咗土瓜湾启岸,呢个商场位置少少偏僻,人流唔算多🫢估唔到呢到隐藏一间诚意满满嘅喇沙小店😍餐厅应该系家庭式经营,得几张台,放满figure装饰🤣店主系one man band,所以要耐心等候呢!——————————————————————⭐️滋味二人餐 $268小食拼盘一客小食有虾多士、炸排骨、凤尾虾春卷,款款新鲜炸起,好香脆😙‼️·香蒜时菜店主知道我地系share食,好贴心将用两个碗分开上👍😍🥰招牌杂锦槟城虾面虾汤系用虾壳虾头煲出嚟,非常鲜甜,饮完都唔口渴!!👍大虾爽弹,仲有章鱼仔、鱼蛋等等😙·😆槟城什锦椰香喇沙椰香同香料味浓郁,有一定辣度,虽然我唔系好食得辣但都接受到🙈钟意食辣朋友仔更加唔好错过!豆卜索满汤底嘅精华,仲有大大只鲍鱼🤩油面烟韧有咬口,挂汁力强,好满足‼️·甜品斑兰椰丝卷几特别嘅甜品,卷皮烟韧,带斑兰天然嘅香气~咬开系满满嘅椰丝,甜度亦唔高👍————————

#pigfoodiexhk_土瓜湾
#pigfoodiexhk_马拉菜
——————————————————————
⭐️滋味二人餐 $268

小食拼盘一客

香蒜时菜

店主知道我地系share食,好贴心将用两个碗分开上👍😍

🥰招牌杂锦槟城虾面

😆槟城什锦椰香喇沙