2024-10-19 208 浏览
$238既窑鸡餐+一款小菜 平时少食肉既🍠🍠都觉得只鸡好好食 不断叫我Met快啲👍🏻皮脆之余又多汁 仲有店员帮手剪开 教你点食先最好味🤫鲍鱼啫啫排骨煲份量几多,肉质非常嫩滑,入口即化,并且吸收了鲍鱼和调味料的精华 好岩小朋友食✅ 砂锅或煲仔盛装,蒸气上升时,香气四溢,让人垂涎欲滴。北京片皮鸭我同🍠🍠都大爱食片皮鸭🤫呢到其实已经食左几次外皮非常酥脆,鸭肉鲜嫩多汁,肉质与外皮形成鲜明的对比,口感劲丰富🌟呢个周末同🍠🍠食得好丰盛 又系时候减下肥🤷🏻‍♀️下次想试下冰镇咕噜肉啊💚酒楼烧味部大师傅几代人都是做呢行💚功架十足,尽得真传!脆皮烧鹅皇可以媲美著名烧鹅店😎 私心推荐必试「叉烧」😏厨部必点小菜🌟冰镇咕噜肉✨🌟冰爽酸甜而且外脆内嫩的口感,令人一试难忘架✅✅✅✅

鲍鱼啫啫排骨煲

北京片皮鸭