2022-10-28 198 浏览
同男朋友行完街之后,揾咗间餐厅去食少少嘢🥳本身以为系平平无奇嘅餐厅,点知男朋友俾咗个惊喜我。因为疫情嘅关系,好耐都冇去过旅行,呢一间餐厅,单单系接待嘅地方都已经好有土耳其嘅风格,入到去呢间餐厅入面,感觉就好似置身于土耳其一样🤤牛油烤饼🇹🇷焗到超松软,净食都好好味呀,咬一啖已经觉得想不停食落去。配合油而不利腻的牛油味,令到成个烤饼嘅感觉提升咗好多,绝对可以攞佢嚟代替白饭!草原串烧牛肉(8串)🇹🇷我哋仲叫咗呢个串烧嘅牛肉,我哋将佢配埋烤饼一齐食,发现味道十分之夹,而且会增加左不少饱腹感🤤串烧嘅酱汁再配搭上牛油香味,建议想去嘅朋友都可以一试。芒果乳酸🇹🇷最后点少得你一杯嘢饮呢,我同朋友都选择左呢款芒果乳酸,佢有丰富嘅芒果肉喺入边,成杯饮品酸酸甜甜,俾咗一个完美嘅ending我哋🤤
牛油烤饼🇹🇷
草原串烧牛肉(8串)🇹🇷