2022-10-21 50 浏览
今日去马湾玩,去咗好出名嘅 Coffee on the sand! 除咗食午餐,加80蚊就可以参加各种workshop! 净系喺Coffee on the sand 我地已经逗留了半天🤣 餐厅布置得好有土耳其气氛! 🥰 厨师推介 土耳其招牌焗烤鸡 鸡饭配有沙律! 沙律好新鲜,用黑醋汁好开胃, 颇健康👍🏻鸡肉好嫩滑,鸡皮焗得好香脆,鸡已经切咗四份,饭粒粒分明,红萝卜coselaw 酸酸甜甜,夹埋饭一齐食不错!  土耳其人特色饺子饺子好特别, 比我们平时食嘅饺子更加细粒! 细细粒好容易食,入面嘅羊肉亦好香口,酱汁少少辣,令饺子更加惹味! 热百香果暖笠笠,百香果味好浓郁,甜度啱啱好, 啱哂而家转凉天气饮! 啤啤熊橙汁咖啡啤啤熊咖啡好可爱,将熊啤咖啡加落橙汁,咖啡味都几浓,橙汁梳打估唔到咁夹,又解渴! 马赛克杯垫workshop 因为lunch set 加$80就可以整杯垫好抵玩! 已包括不同颜色嘅马赛克碎片,拼成自己想要嘅图案, 一家大细或同朋友都好适合玩!

厨师推介 土耳其招牌焗烤鸡

土耳其人特色饺子

热百香果
暖笠笠,百香果味好浓郁,甜度啱啱好, 啱哂而家转凉天气饮!

啤啤熊橙汁咖啡

马赛克杯垫workshop