2019-12-30 1003 浏览
今年嘅 #BoxingDay 过得有啲特别,我哋无去到 #party 🥳 反而系去咗几个 #商场 #影相。#利东街、#太古广场、街头... 嘅 #圣诞布置 ❄️❄️❄️ 都成为我哋嘅背景。天生 #model王 嘅 #小秘书,真系影极都唔嫌,争啲饿死我 #partner🤪见佢咁乖,帮我揸机、又帮我攞住一袋二袋😚 当然要比佢食好啲。可惜附近的 #餐厅 已经陆续收工,唯有粗粗地,带佢去 #大家乐 #锯扒🍽 当补数😅🤣 $61一个 #铁板餐,有#鸡扒、#猪扒、仲有 #法兰克肠,真系见到都好满足😋 搞到我都忍唔住每样试咗一啖,肉质都唔错,淋上 #洋葱汁,好惹味🤤 而我呢,又嚟食 #牛肉火锅,#沙嗲汤底 好够味,配衬埋 #牛肉、#米线 一齐煮,特别夹味👍🏻👍🏻 每人都唔使一旧水就可以食到个大餐,都唔错吖😋

2019-12-26
$72.5 (晚餐)