2015-01-30 2806 浏览
上次黎过一次,已被呢度既环境深深吸引,可惜当时黎得太迟,冇位又冇野食。今日1点左右黎到,有午餐,不过要等位。呢度前身系湾仔旧街市,而家变成咁,惊觉时间让很多回忆都改变。呢度同花店连成一体,到处都系花草,很美,这里是食素的。我们点左个all day breadfast 同午餐 。all day breadfast:卖相好靓! 不过,点解个薯蓉是酸既? 一问之下,侍应话个薯蓉坏左,换左个杂菜俾我地。呢度扣左唔少分,而佢啲野食, 我觉得几样都好一般。蕃茄杂菜伴薯团:我觉得好难食!! 唔岩我口味,不过见好多人点。个薯团好得意,不过觉得太淋.....个茄酱味我唔钟意,似药油味。Latta: 好好饮,又香奶味又滑~~靓到呢~冻朱古力: 朋友话唔错我估下次只能黎呢度饮下野~
今日1点左右黎到,有午餐,不过要等位。
呢度同花店连成一体,到处都系花草,很美,这里是食素的。
我们点左个all day breadfast 同午餐 。
all day breadfast
Latte
Latta: 好好饮,又香奶味又滑~~靓到呢~
冻朱古力: 朋友话唔错

我估下次只能黎呢度饮下野~
题外话/补充资料: 我坐个位冇地方放手袋,个waiter叫我放系假树个度, 我话咁污糟, 佢话叫我自己铺张纸系面就得..... :o :o
2015-01-18
Latte