2018-11-29
中环其实真系几多好野食,而且菜式都系好新颖就好似呢间韩国餐厅咁,地方虽小但野食一啲都唔马虎Set 1: Spicy Corn Salad + Cheese Fries + Beef Banh Mi + Soft Drink呢个set系最丰富,因为食完系会好饱,而且每样野都好fresh,特别系个banh mi佢用韩国既料去整越南特有既食品,入面好juicy同好多配料而薯条都系新鲜炸出黎,加上芝士系刚刚好既配搭Set 3: Sweet and Sour Chicken + Beef Bibimbap + Lemonade甜辣鸡系香港都有好多间炸鸡店有,不过呢间既鸡有阵雪味,用酱料想掩盖阵味而牛肉饭就份量偏少,而且味道一般,唔算特别配埋咁大杯lemonade就差不多,中午黎讲都饱肚Rice Cake Dish呢个系非常好食~因为我最钟意就系rice cake佢辣味做得啱啱好,适合香港人既口味上面会有啲炸左既烟肉碎,增加年糕既口感!整体黎讲,环境好好唔系好多人因为普遍都系带走食或者用外送app所以坐得好舒服,但价钱算高而且份量少~推介: /5
就好似呢间韩国餐厅咁,地方虽小但野食一啲都唔马虎
佢用韩国既料去整越南特有既食品,入面好juicy同好多配料
而薯条都系新鲜炸出黎,加上芝士系刚刚好既配搭
而牛肉饭就份量偏少,而且味道一般,唔算特别
配埋咁大杯lemonade就差不多,中午黎讲都饱肚
呢个系非常好食~因为我最钟意就系rice cake
佢辣味做得啱啱好,适合香港人既口味
上面会有啲炸左既烟肉碎,增加年糕既口感!
Rice cake
因为普遍都系带走食或者用外送app
所以坐得好舒服,但价钱算高而且份量少~