2021-03-13
如果就咁睇Openrice 呢个餐厅既人气度好似会俾人忽略咁 试完佢既set lunch之后 都觉得值得一试呢个餐厅系2楼 系一间酒吧黎 入到去有电视 有桌球枱 夜晚睇波应该唔错我地一行4人 试左4个唔同既Main Course 全部各配Mini餐包+汤+甜品+野饮我觉得一份配有甜品既Set lunch令人好愉快 会power up挨埋下昼既working day!!净系睇只咸猪手相都应该哗一声。Set lunch有咁大只咸猪手都几夸张 但烧得十分好 皮好脆 肉质唔鞋 成只都冇得弹 男士都未必食得晒!第2款有柠檬百里香烧春鸡配烟肉芦笋卷 个配搭几合拍 第3款系澳洲肉眼扒, 切落去好juicy 将牛油搽系肉眼扒上面再食好滑口 配埋薯角同沙津菜 减轻腻感第4款系三文鱼扒配米兰汁 钟意食三文鱼的朋友应该几喜欢 再配沙津菜同车厘茄Dessert系特浓朱古力蛋糕 上面有朱古力粒粒 层次好丰富。细细件 为lunch time埋个好尾。饮品就柠茶柠水奶茶咖啡之类 Set lunch系酒吧食都几唔错㖞 虽然食完都系要返去俾老细捽....
净系睇只咸猪手相都应该哗一声。
第2款有柠檬百里香烧春鸡配烟肉芦笋卷 个配搭几合拍
饮品就柠茶柠水奶茶咖啡之类
Set lunch系酒吧食都几唔错㖞
虽然食完都系要返去俾老细捽....