2023-11-18
我今日喺尖东海旁行过去半岛中心,原来地库有间酒吧,酒吧内环境昏暗,好有情调。仲有我最钟意玩嘅飞镖机即刻吸引咗我入餐厅。酒吧每日都做紧不同款式嘅Cocktail买一送一优惠对于钟意饮Cocktail嘅女士就好幸福☺️至于喜欢啤酒嘅男士,放心𠮶度有多款啤酒俾你拣!酒吧入边菜单好多选择可以食炒粉面汤粉面小菜同埋打冷。主菜:🍴鹅肉并盘呢个拼盘有几款食品,主打嘅鹅肉肉质软身,点埋酸汁非常好食🦐沙拉酱炒虾球外边餐厅通常系咕噜炒虾球,好少用沙律酱炒。但配埋菠萝快炒令到虾肉提鲜。炸猪扒薯条-新鲜炸起卜卜脆,送酒一流🍸Saturdays Cocktail:⭐️Cape Colder(Vodka, Cranberry juice)⭐️Snowball(Advocaat,7up)我自己比较钟意酒精浓度高少少再沟番酸酸地嘅饮品,所以我会钟意Cape Colder多d。Snowball就啱钟意饮有气嘅饮品既朋友。♦️下次经过尖东想饮酒,不妨试吓TON180!
酒吧入边菜单好多选择可以食炒粉面汤粉面小菜同埋打冷。
主菜:
🍴鹅肉并盘
呢个拼盘有几款食品,主打嘅鹅肉肉质软身,点埋酸汁非常好食
🦐沙拉酱炒虾球
炸猪扒薯条-新鲜炸起卜卜脆,送酒一流
🍸Saturdays Cocktail:
⭐️Snowball(Advocaat,7up)
♦️下次经过尖东想饮酒,不妨试吓TON180!