2019-02-26 41 浏览
餐厅系地库下面,一落到去全间黑色装修的店,突然好似去左另一个世界咁。餐厅系先坐低睇餐单,选好了再出去收银处比钱,然后食物就会送到你枱上喇。。形式上有d似快餐店,不过野食就会有人送,唔洗自己拎既。中午黎食有lunch set,两个人叫左个台湾牛仔面同埋盐酥鸡卤肉饭便当,lunch set加6蚊可以有冻珍珠奶茶,另外配左台湾热奶茶就唔洗加钱。台湾牛肉面有3旧牛腱好淋好大件,汤底唔算话好好味,可以再好d。 都好大碗,性价比高。我就比较钟意盐酥鸡卤肉饭便当,盐酥鸡有6件,薄薄既炸皮,炸得好好食,有小小椒盐系面,正㖞个饭上面有小小卤肉,如果有多小小就好,因为唔够捞饭。另外仲有3小碟仔配菜,系娃娃菜,细细只卤蛋同埋炸菜。成个便当餐好丰富呢。珍珠奶茶唔算太甜,都算唔错啊。下次会再黎试下其他野
珍珠奶茶唔算太甜,都算唔错啊。
下次会再黎试下其他野