2019-07-24 3211 浏览
今日家庭聚乐乐😍😍仔女大了,工作又忙,朋友又多,哈!真系好难得约埋一齐可以出街食晚饭,阿仔就最钟意食放题!特别系日式放题呢!🍙🍘🍢地方好大好光猛啊!净系食环境已经一流👍 侍应生非常有礼貌招呼我哋😀我哋坐低当然就等阿仔发板啦👨总之佢想食咩就点咩啦🍢🍘🍙其实真系好多嘢食㗎!一张张又有彩页嘅menu只系写个number就得㗎喇!👍 饮品就大堂内有好多款呢!而且仲有啲冻小食同埋糖水呀热饮呀咁样添,真系任君选择,最紧要就系见到个雪糕柜,竟然有两款唔同公司嘅雪糕呢!好贵呀!头盘就系一条立鱼🐟师父手法一流切得好薄好薄👍成条立鱼骨栋笃企好有气势呀😁👍好鲜甜,由于我哋人多每人只系可以食两片咋。跟住我哋所点嘅食物一碟一碟咁送上, 有烧物,天妇罗,炸物,一品料理,寿司,刺身,卷物等等。。真系好多呀!数唔到咁多呀。脆皮猫山王要试下,因为好特别里面竟然好多榴梿即系猫山王啦!而且外脆!一咬落去真系𠮶份满足感出晒嚟!仲有清酒煮蚬,我哋竟然叫咗四次之多,哈哈!因为𠮶啲蚬肉好大粒同埋汤好鲜甜。👍👍当然唔少得刺身喇🐟🐙🐚 哗✨放喺枱面烟雾弥漫好似仙境,好有气势呀!睇已经好有满足感,刺身选材好新鲜,鲜味够。👍👍突然侍应生冷

跟住我哋所点嘅食物一碟一碟咁送上, 有烧物,天妇罗,炸物,一品料理,寿司刺身,卷物等等。。真系好多呀!数唔到咁多呀。

突然侍应生冷冷声🔔原来系通知我哋排队取片皮鸭,每人可以取一碟,阿女就最钟意食片皮鸭,佢排咗两次啊!呵呵!😂😂

2019-07-16