2009-03-06
地方超方便~西鐡楼下 有睇open rice介绍本来以为多劣评 ,无咩期望, 点知去到都有希望~ $98(一水一汽水) 约20人(约3包炭,用完要比$买十多元,我地刚刚好)最好早几日打去booking~ 听电话个姐姐超好人~我开头book 15人,之后再打去改20人,佢话我早打去安排左d好位,有盖的,坐20人怕迫,叫我去到如果见迫, 就转坐露天, 仲讲明一定是无之前的位咁好~ 最后我地坐原位~ 坐位每人一张~ 地方好大~ 有免费泊车~ 有冷气房book(上 或 下) 要另付房费~ p.s.无得打麻雀架~钖纸要比钱~ 野饮有特定,其他要付钱~有投射电视, 不过闪闪下,仲要入黑先睇倒,射墙上,白天好难睇见~ 佢地有个搅左个露天自加盖位取食物 : 讲比佢地知你要咩,就少少咁几件比你, 佢地话重要放其他食物,所以样样比少少, 佢地挂左d相有咩食出来架~ 员工态度都ok~ d野食~雪到变冰~ d 烧卖要一早攞放下解冻, 如果唔系一叉即分开~ 野食都系大路野~味道都ok~ 比较好味 有 黑椒肠
坐位每人一张~ 地方好大~ 有免费泊车~
钖纸要比钱~ 野饮有特定,其他要付钱~
野食都系大路野~味道都ok~ 比较好味 有 黑椒肠 , 肉丁 , 咖哩尤鱼 , 麻辣鸡膇~