2019-02-16
时不时都有信用卡💳discount嘅机场Regal, 凑够几个同事收工一齐食个buffet都唔错. 胜在地点perfect (对机场staff), 食物选择好多而质素不赖呢.·冷盘有大路嘅青口, 螺肉, 虾, salami, 芝士, 几款沙律最抵食就系健康藜麦沙律.·热荤嘅烧鸡, 羊腩煲, 海南鸡饭属水准之作, 炸薯仔都有.•到最期待嘅甜品了!多达九款小杯装甜品整齐排喺雪柜内, 必食嘅梗系超滑口感意式鲜奶奶冻panna cotta, 士多啤梨mousse甜而不heavy, 想light啲可以拣柚子果冻, 一于全部试匀! 而身为抹茶🍵控嘅我当然唔会错过宇治抹茶红豆mousse吧, 抹茶配红豆真系几时都咁夹.•高质雪糕界嘅表表姐Movenpick🍦十几款味道+任择topping; 隔离部爆谷机劲香; 其他切饼质素都好好好好, 最后整返杯咖啡☕️, 悠闲地又一个悠长lunch😌.
热荤嘅烧鸡, 羊腩煲, 海南鸡饭属水准之作, 炸薯仔都有.