餐厅: 小林札幌拉麵
资讯:

2022-07-24 1375 浏览
本身男朋友系听到有人介绍地狱拉面 所以先带咗我嚟食 因为佢知道我钟意食辣 我细个系印尼工人姐姐照顾 我细个就已经系用辣椒送饭嘅人🤣而且钟意饮汤 去到嘅时候男朋友帮我嗌 个汤嚟到 本身都觉得个汤底颜色好普通感觉好似唔够辣 点知谂住试一试个汤先 跟住见到个汤好浓 觉得好似杰挞挞𠮶种feel (正常汤个质地应该似水𠮶种)之后先见到个场贴咗啲字写住 可以叫员工整个汤底冇咁杰 后面先知道有样嘢 个员工冇问过… 我男朋友话本身有睇过场上面啲嘢 都见唔到有呢个🤦🏻‍♀️ 个杰挞挞嘅口感硬系觉得怪怪地 当下真系觉得怪 都摆唔到落口 不过冇计啦叫都叫咗 所以照食男朋友话 佢𠮶个个饺子🥟好食 个面都OK

不过冇计啦叫都叫咗 所以照食

男朋友话 佢𠮶个个饺子🥟好食 个面都OK