2023-05-06
今日,应该是可以让我一生难忘的一天!原本想开开心心食饭庆祝母亲节,点知呢间野既𩠌菜真系难食到极致!如果大家想试下难食到怀疑人生既感觉,呢间真心大推!!蒸沙巴:上到枱发现唔熟,叫佢去蒸过竟然叫我地食住先,之后再蒸返,Hell! 😱😱沙姜鸡 :完全无味!同食紧纸皮无分别,地狱! 😣😣焗鱼肠 :又咸又焗到老过阿婆,超级地狱!😖😖蚝饼 :成碟唔超过十只蚝仔不特止,成个蚝饼完全唔系果回事,极度难食!直接到了地狱18层!☠️☠️椒盐鲜鱿 :出街食饭从未试过食剩既一道菜,今日都破了纪录,地狱!😢😢炒通菜 :勉强可以入得口!但我一定都可以炒得好过佢!😔😔炒饭 :勉强可以讲得上系食得入口!☹️☹️西兰花炒带子虾 : 成晚比较正常既一道𩠌!虽然份量依然系不足的,但总算能够勉强让我们一家回到了人间返屋企!🙏🙏总结 :呢间野价钱真心偏贵,份量少!d野又地狱级数咁难食!真心好后悔点解要拣呢间黎食母亲节饭 !如果仲有人想挑战佢既话,在此郑重希望各位要三思再三思!
沙姜鸡 :完全无味!同食紧纸皮无分别,地狱! 😣😣
焗鱼肠 :又咸又焗到老过阿婆,超级地狱!😖😖
炒通菜 :勉强可以入得口!但我一定都可以炒得好过佢!😔😔
炒饭 :勉强可以讲得上系食得入口!☹️☹️