2019-01-22 845 浏览
已经第三次帮衬!头两次都极为失望,谂住贪新鲜同朋友入去食下午茶,点知等好耐都唔出,三催四请先至上菜,出到嚟个奶油猪仔包系我成二十几岁人食过最难食最唔抵食!空气面包,好似花园餐厅𠮶种,基本上一啖食晒收我几十蚊!有次食晚饭,见冇人帮衬好多位,可以成间餐厅霸晒所以入去试吓,食完成班人都讲晒粗口,又贵又唔好食,难怪之后间餐厅净系做午市做地盘佬生意!今次系冇选择,行完山超级肚饿所以俾多次机会佢。我住响附近嘅朋友话基本上餐厅平日10个有九个半都系地盘佬,因为免费泊车,出面好多地盘车出入,沙尘滚滚,记住唔好坐出面!星期日会好少少。朋友仲话夏天呢度超多蚊,咬到Pk,又多地盘臭汗味,所以夏天一定唔帮衬!至于食物方面,非常之一般,越来越差,差过普通茶餐厅水平。啲肉好大浸雪味,啲饭好硬(听隔离枱话上次啲饭系浆糊咁! )我朋友话之前好似有少少好转,但系今次真系非常差!唯一吸引之处系可以泊车同埋带狗狗入去,不过屯门好多地方都可以。我食咗三次加埋朋友久唔久帮衬,大家嘅结论系:食物质素参差,环境欠佳,价钱偏贵,似乎唔系做我哋一般人生意而系做地盘佬,今次真系最后一次,宁愿坐番车出去屯门,一样价钱或平啲,仲多嘢食仲好食

我食咗三次加埋朋友久唔久帮衬,大家嘅结论系:食物质素参差,环境欠佳,价钱偏贵,似乎唔系做我哋一般人生意而系做地盘佬,今次真系最后一次,宁愿坐番车出去屯门,一样价钱或平啲,仲多嘢食仲好食!