2023-11-27 82 浏览
今次7-Eleven自家品牌 7- SELECT伙拍地茂馆甜品首度联乘💕将港人至爱嘅传统糖水,黑芝麻糊同椰汁芋头露,变奏成四款全新滋味产品✨包括有日本制造 7-SELECT x 地茂馆黑芝麻忌廉泡芙、日本制造 7-SELECT x 地茂馆黑芝麻忌廉蛋糕、7-SELECT x 地茂馆黑芝麻奶露、7-SELECT x 地茂馆椰汁芋头饮,而家随时随地都有得食啦,好开心丫🥳今次我哋买咗~🇯🇵【日本制造】7-SELECT x 地茂馆黑芝麻忌廉泡芙 ✨将黑芝麻糊嘅经典味道重新变奏,令忌廉带有阵阵黑芝麻味道,香甜浓郁🤤配埋软熟带蛋香嘅泡芙,唔止保留黑芝麻糊嘅味道,又有泡芙嘅丰富口感,非常顺滑,做下午茶或饭后甜品一流😍🇯🇵【日本制造】7-SELECT x 地茂馆黑芝麻忌廉蛋糕 ✨用咗日本黑芝麻制作成浓郁忌廉,配上松软香甜嘅蛋糕,真系一流😋 钟意黑芝华同忌廉一定唔好错过‼️💜7-SELECT x 地茂馆椰汁芋头饮 ✨感觉好似喺舖头饮紧一样😍芋头嘅鲜甜,透过牛奶将两者完美结合,调配成顺滑香浓嘅椰汁芋头饮,又好味又有营养,Perfect match ✨各位糖水/甜品迷千祈唔好错过喇🥳快啲去附近嘅7 仔买嚟试吓

今次我哋买咗~

💜7-SELECT x 地茂馆椰汁芋头饮 ✨