2023-01-19
地茂馆甜品地址: 九龙城福佬村道47号地舖九龙城除咗最出名泰国嘢,第二样应该就系地茂啦😂今次去九龙城终于试到啦~芒果西米露小丸子🥭$30估唔到小丸子同芒果啲份量会咁多,小丸子和西米露好烟靭唔会好淋😙加上芒果又香又甜,呢个价钱都算唔错🤣。热蛋白炖鲜奶🥚$27满满的一碗热蛋白炖鲜奶,卖相好结实🤩。入口唔单止够顺滑仲好重蛋白味添,再加上甜度岩岩好😚,就算吃完成碗都唔会觉得好腻,不错😌!雷沙汤丸🍡$23自家制糖不甩系几烟韧但又唔会浆住个口,但系花生碎唔够多🥜 而且过湿,失望咗少少🤏🏻。#nicefoodie九龙城—--------------------#food #foodporn #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #breadfast #dinner #lunch #restaurant #eat #phtooftheday #yummy #chef #hk #香港 #香港美食 #美食
地址: 九龙城福佬村道47号地舖
芒果西米露小丸子🥭$30
热蛋白炖鲜奶🥚$27
雷沙汤丸🍡$23
#nicefoodie九龙城
—--------------------
#food #foodporn #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #breadfast #dinner #lunch #restaurant #eat #phtooftheday #yummy #chef #hk #香港 #香港美食 #美食 #九龙城美食 #打卡 #九龙城 #香港口味 #隐世美食 #隐世小店 #半价优惠 #人气餐厅 #人气美食 #香港好去处 #甜品 #汤丸