2021-07-17 25 浏览
呢间位于佐敦嘅串烧店主打港式地道串烧,啱晒同朋友一齐食住野啤返杯倾吓计🤩秘制麻辣海鲜粉丝 $58餐厅门口有个牌推介呢个主食,咁啱我同朋友都钟意食辣野就一于试吓!配菜可以拣三样,今次拣咗珍宝蟹柳、花甲同埋海虾🤩花甲有成二十几只,每一只食落都好鲜甜冇沙,蟹柳亦都非常之大条!呢度个秘制麻辣辣得好过瘾,够晒麻,啱晒钟意食辣嘅朋友👍🏻新鲜鲍鱼(两只) $58鲍鱼一份有两只,两只都系大大只,肉质非常鲜嫩,烧完都唔会话干争争!加埋啲蒜蓉一齐食令到整体嘅层次更加好味😉蒜蓉烧带壳青口(六只) $88青口味道都几鲜甜,而且每一只都胀卜卜非常肥美😂烧过嘅青口面头再加上蒜蓉同埋青葱令到整体识落更加惹味!原条茄子$28强烈推介呢度嘅茄子!呢度嘅茄子性价比极高,食落好香蒜味,茄子仲可以一丝丝咁拉出嚟食😍鸡肾$12 /五花腩$12鸡肾同埋五花腩都非常抵食,一串$12有成4/5旧!串烧面头沈上咗孜然粉,食落非常地道风味,而且食完都唔会好口渴添!👍🏻

秘制麻辣海鲜粉丝 $58

新鲜鲍鱼(两只) $58