离远望过去已经觉得呢间餐厅好ᴄʜɪʟʟ🤭到行过去个阵就好似有种神奇嘅魔力咁,坐低咗就唔愿起身,感觉超ʀᴇʟᴀx🤫我谂夜晚个ғᴇᴇʟ一定仲好🫵🏻1️⃣ ᴄᴏʀɴ ᴄʜᴇᴇsᴇ ᴛᴏsᴛᴀᴅᴀs🧀食呢个就好似食紧件超薄脆嘅ᴘɪᴢᴢᴀ咁,因为佢个底系用咗一块又大又圆嘅ᴛᴏsᴛᴀᴅᴀs做底,配料虽然剩系得芝士、粟米同椰菜,冇肉类,但系配埋千岛酱一齐就好好食2️⃣ ʙᴜғғᴀʟᴏ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ🐔真系超级大兜‼️除咗红色同紫色嘅ɴᴀᴄʜᴏ外,仲有超级多嘅辣鸡肉同番茄莎莎劲多料,厨房好似怕我哋食唔饱咁完全一啲都唔孤寒,将ɴᴀᴄʜᴏ蘸附有嘅sᴏᴜʀ ᴄʀᴇᴀᴍ同牛油果酱都好ᴍᴀᴛᴄʜ😚3️⃣ ᴘᴏʀᴋ ᴀ1 ᴘᴀsᴛᴏʀ ᴛᴀᴄᴏs🌮墨西哥嘅经典小食之一点可以唔食🤘🏻先将啲青柠汁唧落去,再将ᴛᴀᴄᴏs拎上手食,入面除咗有一丝丝嘅猪肉外,仲有洋葱同埋椰菜丝,连同啲酱汁一齐食超ᴊᴇɴɢ🤤4️⃣ sᴀᴜᴛᴇᴇᴅ ᴠᴇɢɢɪᴇs🥒呢个真系好健康🆒 入面有灯笼椒、菇、青瓜、椰菜…… 咁多款菜一齐,仲要每款嘅切法同口感都唔一样,炒埋一齐好ᴄᴏʟᴏʀғᴜʟ✨5️⃣ ʜᴀᴢᴇʟɴᴜᴛ sʜᴀᴋᴇ🥛呢只可以拣ʜᴀᴢᴇʟɴᴜᴛ或者朱古力味,
离远望过去已经觉得呢间餐厅好ᴄʜɪʟʟ🤭

4️⃣ sᴀᴜᴛᴇᴇᴅ ᴠᴇɢɢɪᴇs🥒
Sauteed  Veggies

5️⃣ ʜᴀᴢᴇʟɴᴜᴛ sʜᴀᴋᴇ🥛
Hazelnut  Shake

呢只可以拣ʜᴀᴢᴇʟɴᴜᴛ或者朱古力味,朱古力味当然比较大众啲,虽然ʜᴀᴢᴇʟɴᴜᴛ呢只味较为少见,但味道都唔差嫁🤙🏻
午餐
Corn  Cheese  Tostadas