2019-09-10
小笼包胡椒肉骨茶☕️($35)呢个菜为食妹都系第一次见, 净系见到个名都已经流晒口水🤤 肉骨茶既汤够晒胡椒味所以有少少辣, 但系感觉系健康既辣😌 小笼包本身都有好多汤汁再加埋个皮挂左肉骨茶既汤完全系完美, 呢个组合好成功🤩香煎脆边蛋肉饼饭🍳($35)食物如其名, 煎蛋既边真系好脆, 口感超好🤤 肉饼够软身而且半肥半瘦再配埋个酱汁好夹🤗 再整烂个蛋黄用蛋汁捞晒成个饭就简直系一个完美既饭猪油渣温泉蛋捞饭♨️🥚($30)呢个饭完全冇油腻感,而且猪油渣好松脆捞埋落个饭度几有趣,呢个都算系特色菜因为其他地方比较少见到💁🏾♀️另外仲叫左鱼饼,超好食超弹牙超香脆, 必点呀😍 食物既份量都系偏细份,所以男士们未必食得饱, 但系我觉得绝对值得一试, 我觉得我会再次帮衬😃
香煎脆边蛋肉饼饭🍳($35)
猪油渣温泉蛋捞饭♨️🥚($30)