2022-10-12 99 浏览
呢间餐厅开业已经20年, 店长好热情咁同我哋介绍佢哋系做日式家庭料理有好多日本人帮衬, 咁啱今日我哋嘅隔离枱就系一班放咗工嘅日本大叔, 好有气氛。试咗唔系度度有得食嘅白子, 入口好新鲜, 有满满嘅鲜味, 后感好绵滑。洋葱沙律,平时去开日式餐厅都系叫蟹子沙律今日试一试呢个, 都几有惊喜, 因为食得出洋葱非常新鲜,再加上有梅子味嘅汁,非常开胃。刺身拼盘, 呢度嘅自身非常之新鲜, 有三文鱼腩,赤身, 带子,虾, 油甘鱼,章鱼同埋海胆。 我哋最钟意嘅系三文鱼腩同海胆, 海胆浓郁亦都非常creamy, 三文鱼腩入口充满油脂。南蛮炸鸡, 南蛮炸鸡最重要就系佢个他他酱, 入口酸甜, 配上淡淡热辣辣嘅鸡肉,正。忌廉饼 亦都非常出色, 炸粉唔会太厚。海鲜炒乌冬作为我哋嘅煮食, 非常之香, 又唔算太油推介想食日本嘢嘅朋友嚟食, 价钱唔会太贵,而且食物质素亦都好好,值得推介。

忌廉饼 亦都非常出色, 炸粉唔会太厚。

海鲜炒乌冬作为我哋嘅煮食, 非常之香, 又唔算太油