2022-05-13 11 浏览
今日去咗西营盘 听朋友讲附近有间泰国人主理嘅泰国餐厅😮😮性价比高又近地铁站 点知不负所料 真系喜出望外😍😍一去到餐厅 员工已经好亲切咁样招待餐厅唔算大但环境好舒服 食泰国菜当然唔小得泰式虾炒金边粉😎味道酸酸甜甜 开晒胃口 😝另外仲有个调味座比你根据自己唔同口味调教酸甜 不过我就觉得本身已经好Perfect啦😝 朋友反而系海南鸡控🤣一见到就话要必食朋友大赞鸡好滑 但个人就觉得油饭更加出色😍好油香👍🏻👍🏻👍🏻赞份量仲要好大 🤣🤣另外小食叫咗串烧☺️鸡肉同猪肉串烧都好出色 再配地道嘅酱汁 好似系泰国夜市食个d咁😂😂 不过牛肉就有少少偏干~🤔最后嘅重头戏甜品环节芒果糯米饭!!😝😝呢碟真系为呢餐画上完美嘅句号🥰芒果好鲜甜再配暖笠笠嘅椰汁糯米饭 食到几饱都坚持唔食晒佢😂😂好满足另外一提佢泰式奶茶都好香甜 泰国人主理 真系会有好大分别所以呢间绝对系性价比极高嘅餐厅👍🏻加上职员服务超好🤓绝对会再嚟~

一去到餐厅 员工已经好亲切咁样招待

芒果糯米饭!!😝😝呢碟真系为呢餐画上完美嘅句号🥰

另外一提佢泰式奶茶都好香甜
泰国人主理 真系会有好大分别

所以呢间绝对系性价比极高嘅餐厅👍🏻
加上职员服务超好🤓绝对会再嚟~