2018-04-05
好耐冇见班朋友 终于约到食饭😭朋友提议食泰国野 梗系即刻say yes 好耐冇食泰国野🤤🤤食泰国菜必食既其中之一 一定系生虾 生虾又新鲜又大只 真系啖啖肉啊唔系讲笑 而且又爽口弹牙㖞重点 一定要加埋个汁一齐食又系必食系列 猪肉碎份量非常多 而且啲肉碎唔会太肥或者太瘦 岩岩好 不过生菜份量就略嫌较少 可能因为我地太多人食😂冬荫功都系必食的嗌咗细碗既都够我地饮仲要好足料 大满足最最最令我惊喜既就系呢道菜 软壳蟹炸得岩岩好非常香口 最中意既系啲咖喱 连埋个法包一齐食 又或者用黎捞饭食都劲正啊非常推荐越系简单嘅菜 越难整得好食但呢碟炒通菜真系炒得岩岩好 好爽脆烧猪颈肉饭记得要加埋个汁 够晒惹味青咖喱既香味比想像中浓 唔错唔错🤤最后梗系唔少得芒果糯米饭!好满意个糯米饭 甜甜地咁但食得多都唔会觉得漏 之后再食返旧芒果 酸酸甜甜咁 劲正系一餐劲满足既泰国菜啊
冬荫功都系必食的嗌咗细碗既都够我地饮仲要好足料 大满足
烧猪颈肉饭记得要加埋个汁 够晒惹味