2023-06-16
地道高质西班牙菜🇪🇸必点西班牙烤乳猪🐖👩🏻🤝👨🏼情侣必到庆生纪念日🌹🌳SABROSA (铜锣湾)今次同猪仔嚟到呢一间西餐厅庆祝纪念日🤭餐厅位置有啲难揾,原来喺铜锣湾恒生银行同CSL隔离条巷仔一入,就已经到大厦啦😆一入到餐厅,成个气氛都好浪漫,灯光昏暗好有情调,每张枱都有浪漫嘅烛光🕯️一入门口仲有浪漫嘅玫瑰花摆设🌹仲有一个好大嘅吧枱,可以睇住调酒师调酒🥂够晒气氛✨西班牙菜好正宗,用上特别嘅技巧调味,食物分量仲大大份,大胃王都啱晒😋点完餐,餐厅就会送餐包俾客人,配上黑醋橄榄油😆哩个组合简直无敌💓✨SEABASS🐟🌊 $238是日精选有五样,我哋叫咗原条海鲈鱼🐟鱼肉非常香,烤海鲈鱼配上柠檬🍋及香料腌制,以烤焗嘅方式,充分锁住鱼嘅鲜味,清新得来,酸酸甜甜几开胃,加上西班牙辣酱更加浓味🤭✨传纯西班牙烤乳猪🐷 $238必点西班牙乳猪‼️从来冇食过咁好食嘅乳猪🥹外脆内嫩,超级滑😍厚肉等嚟,肉质超弹牙!好Juicy,油脂嘅香味散发整个口腔,配上慢煮苹果蓉及些利酒烤猪汁,味道更升华😋✨焗西班牙走地黄油春鸡🐥 $188😍原只黄油春鸡,满满嘅油脂香,一上枱香气已经扑鼻而来,肉质好嫩,加上西班牙秘制酱料,风味
👩🏻🤝👨🏼情侣必到庆生纪念日🌹
🌳SABROSA (铜锣湾)
✨SEABASS🐟🌊 $238
✨传纯西班牙烤乳猪🐷 $238
✨焗西班牙走地黄油春鸡🐥 $188
😍原只黄油春鸡,满满嘅油脂香,一上枱香气已经扑鼻而来,肉质好嫩,加上西班牙秘制酱料,风味十足,够晒地道🤭仲有三个西班牙酱汁俾我地,更加惹味😆
✨Pussyfoot🍹$48
颜色系粉红色好靓,充满少女心💓以菠萝、橙、柠檬、奶、七喜、红糖水调配,味道好清新,酸酸甜甜好开胃,一去油腻感,充满夏日嘅气息,打卡一流🌻
食物 ✨✨✨✨✨
环境✨✨✨✨✨
卫生✨✨✨✨✨
价钱✨✨✨✨
🏠SABROSA (铜锣湾)
铜锣湾铜锣湾怡和街22号3楼