发现pop corn雪糕店格离仲有部lift,上到去都有好几间食店,入到去最督督有一间几多人帮衬嘅烧肉店。原来系旺角都有分店嘅running烧!我系旺角食过两次,觉得佢啲肉几高质,唯独是舖头有啲细。呢间舖面几大,座位舒适,出面个沙律熟食吧都好阔落。即刻入去试下佢啲烧肉有冇旺角甘好食😂😂😂选择一样甘多,有猪,牛,鸡,海鲜,熟食,面,炸鸡。有啲肉类冇咩调味,食返肉本身嘅味,我钟意。例如猪梅头肉,猪腩肉。肉唔Un, 脂肪分布平均,好味。钟意有调味嘅,有只薄切雪花牛肉都好正,上面舖满味林,轻轻煎下就okay, 入囗溶化,加埋啲调味,忍唔住叫完一round又一round佢嘅蔬菜吧好大,有好多菜拣。连牛油栗米都有,好好味。食饱饱,仲有甜品,佢有dreyerz嘅果汁雪条! 我拣左桃味。好味!消济!

即刻入去试下佢啲烧肉有冇旺角甘好食😂😂😂

选择一样甘多,有猪,牛,鸡,海鲜,熟食,面,炸鸡

佢嘅蔬菜吧好大,有好多菜拣。连牛油栗米都有,好好味。