2021-07-08
通常要系尖沙咀揾到只平而有格调嘅餐厅真系唔易,位于繁忙嘅大街之间嘅小巷有一间为打造温馨嘅环境嘅餐厅~ 除咗食物之外,仲有cocktail 饮架~ 入到去装饰都系木系家私,位置都空旷,一齐坐底喝杯野食个饭都几舒服,适合朋友聚会~ 打卡friendly(*゚∀゚*) Food /Dessert : 📸📸📸 /5Environment : 📸📸.5 /5 Price 💵香煎带子黑松露饭 ——— $118 带子好牛油味,而且煎得刚刚好,仲要好大只! 饭方面黑松露味好重我都几中意,而且有好多菇种唔会觉得太多饭太heavy ~ 都几推荐~ 牛柳温泉蛋意粉 白酒忌廉 ——— $108唔系一个十分creamy 嘅意粉,比light 啲来突出牛柳同意粉嘅配搭~ 适合中意无咁浓味嘅朋友纽西兰炸鱼手指 ——— $88推荐!炸得外脆内软~ 新鲜炸好攞岀来架~ 而且鱼肉好滑,好食~ 推荐值: ⚜️⚜️⚜ /5 环境舒服,无咁打卡able 不过系朋友一聚嘅好地方🥰-Useful tags for you 💓 #tthkfoodie #tthkrestaurant
打卡friendly(*゚∀゚*)
Food /Dessert : 📸📸📸 /5
Environment : 📸📸.5 /5
Price 💵
香煎带子黑松露饭 ——— $118
牛柳温泉蛋意粉 白酒忌廉 ——— $108
纽西兰炸鱼手指 ——— $88
推荐值: ⚜️⚜️⚜ /5
环境舒服,无咁打卡able 不过系朋友一聚嘅好地方🥰
-Useful tags for you 💓
#tthkfoodie #tthkrestaurant