金钟午餐要有得BOOK位,又坐得好,又好食,就要比番150蚊左右。个人认为KOKOMI系几好既日本野选择。话时话金钟都无乜日本野好食L食过好多次,觉得佢质素保持得几好。就系带人入门口𠮶啲侍应木口木面(又未去到黑面既…),好似我欠左佢钱咁,不过入面既侍应就好好服务态度,真系唔系好明点解会咁。算啦,都系带位。讲番午餐。午餐选择好少变。KOKOMI便当就系会有D变化,所以都几钟意叫。呢个松露饭太干同太寡,上次系鱼生饭,好食得多!其他野就一般般,不过全部一般般既野加埋,连埋加一,又唔驶等位,收二百度,收货啦~朋友叫左个鱼生饭,个人认为好食过而家大热𠮶啲鱼生饭多多声!不过再拣我会食佢个吞拿鱼他他饭,上次食过,觉得好食过鱼生饭!

算啦,都系带位。讲番午餐。

2017-01-10
  • Kokomi 特式便当