2022-07-20 91 浏览
~ All day breakfast($105) 🍳套餐包咗炒蛋🥚,薯饼🥔,香肠🌭,portobello (bacon & cheese)🧀,bagel with cream cheese🥯同沙律。又比我揾到间有bagel食嘅ADB😝,其他食物味道都唔错,最重要嘅炒蛋都够滑身👍🏻。而且佢哋呢度嘅沙律系用士多啤梨/红莓汁🍓,食落比较清新同有新鲜感🤓。(间间都系用黑醋😂)~酥炸罗非鱼柳竹炭汉堡($85)🍔第一次食竹炭汉堡🖤,成个黑色都几特别😂。鱼柳炸得好酥脆🐟,鱼肉都几滑嫩👍🏻,而且大条到突晒出嚟添🤩。Burger仲配左薯条同沙律🥗,薯条加埋调味热辣辣好好食👍🏻。~Mocha($45)终于唔系心型嘅拉花😙。今次叫呢杯都唔错下次可以试埋latte😆,如果住开附近买咖啡仲可以储印仔添😉。~一千零一夜($35)🫖呢个有玫瑰🌹向日葵🌻茉莉花同煎茶🍵,饮落去都唔错唔会太浓味😌。不过大家要注意🤓,虽然室内有冷气但系夏天饮完都几热🤣。✨原先因为得返一个位所以就坐咗喺最入面😌,除咗张枱冇位放食物之外🥹,只脚都冇位摆😅。好彩后尾有位就搬咗出去窗口坐🪟,所以建议大家平日去会比较好😉。
~ All day breakfast($105) 🍳

~酥炸罗非鱼柳竹炭汉堡($85)🍔

~Mocha($45)

~一千零一夜($35)🫖