2016-11-25 484 浏览
不得不承认自己系只食肉兽 而食韩烧就一定冇错,因为猪牛鸡羊都有齐!'+$88 牛排骨' 系首选。韩国就周围有姐,香港就要比较高级嘅至食到😋已调味之两大碌肉排丰富多汁 加片薄蒜,好掂🌺记得煎好至剪肉啊✂️准备食下一款肉前整个豆腐汤 味道刚好 食唔到太辣嘅朋友都应该钟意♨️肉肉肉肉肉!鸡肉串烤猪烤鸡五花腩烤牛肋肉烤蚝烤鳗鱼带子👏🏼烤鳗本身已熟 烘两下就好食喇 唔好似我地咁蠢烘到痴底。长期holiday mood,放工要饮酒呢!加左$38 要水蜜桃soju,佢好似系by table 咁计 所以好底🍑如果可以有冰长雪住就更好了😬唔饮酒嘅同场汽水任饮 放心😌呢个系标准五花腩,我谂下次黎会叫薄切试下煎到脆口,厚都好香架但弹牙得济食到好攰😂男人应该好钟意💁🏼‍♂️好多野未试匀已经托住个肚走🐷

特级雪花牛肉

唔饮酒嘅同场汽水任饮 放心😌
好多野未试匀已经托住个肚走🐷
题外话/补充资料: 店员上菜时见到有需要就会自动波换板, very good !
特级雪花牛肉
  • 烤牛排骨