餐厅: 和昌潮味館
资讯:

2022-06-09 1051 浏览
今日嚟咗呢度试吓!呢度同一般嘅打冷舖头真系好唔同,装修新潮,坐得舒服!系咪一啲都唔似打冷舖呢?饮唔惯潮州茶,觉得好苦碗碟都好靓佢嘅食物都系大碟,所以比较适合大班朋友!因为我哋得两个人,可以试到嘅嘢有限。本来想试佢哋出名嘅牛面颊,最终都系拣咗鹅片!味道都OK。下面有豆腐。圣子新鲜爽脆,好味!呢个都好大碟,食极都有!方鱼炒芥兰蚝仔粥,啲蚝仔胀卜卜好新鲜哈哈,呢个系白桃咩棵(唔记得咗个名)开头以为系甜嘅,原来系又咸又甜其实佢啲份量真系好足,所以人多食先至试得到多啲嘢! 两个人真系很饱!依家实情真系好少地方有得打冷,呢度都系一个唔错嘅选择。见到佢今日都系全店满座,好在我哋早嚟,啱啱好有两个位! 可能迟一步都无位~啲姐姐店员都好有礼貌总括嚟讲都满意。

系咪一啲都唔似打冷舖呢?

饮唔惯潮州茶,觉得好苦

碗碟都好靓

佢嘅食物都系大碟,所以比较适合大班朋友!
因为我哋得两个人,可以试到嘅嘢有限。

圣子新鲜爽脆,好味!

呢个都好大碟,食极都有!

方鱼炒芥兰

蚝仔粥,啲蚝仔胀卜卜好新鲜

哈哈,呢个系白桃咩棵(唔记得咗个名)
开头以为系甜嘅,原来系又咸又甜

啲姐姐店员都好有礼貌

总括嚟讲都满意。