2022-06-19
简单食个lunchʕ •ᴥ•ʔ一🐾黑毛猪鞍番茄义大利面|$129男朋友必点所有餐牌上嘅黑毛猪,所以见到厨师推荐有,佢立即叫左。猪鞍有两大块,唔系话好厚身个款但系食落都有肉味。另外钟意佢个番茄意粉好多番茄肉,唔会好咸,好开胃一🐾鸡肉菠菜什菌忌廉义大利饭|$88因为睇完超人回来了gary整个𠮶饭所以叫左。整体都几香creamy,鸡肉份量都不少,多到我食唔晒一🐾菠萝有机奇亚籽绿茶|跟餐好钟意饮,叫左热饮都好都唔会好甜,有菠萝肉同埋奇亚籽,味道好清新,同埋份量好够,如果冻饮应该几爽~一 🚏 Su Casa (沙田)沙田石门安群街一号京瑞广场二期地下G03号舖一🧍🏻♀️🔖餐厅环境系绿色,好柔和,对外都系落地玻璃,阳光可以直射入餐厅,如果好天嘅话推荐大家坐靠窗。而且非常贴心系,每个食客入餐厅前,都需要喷1:99落鞋底,而且坐底坐之后侍应仲问洗唔洗比埋信封装口罩,so贴心服务💕一
🐾黑毛猪鞍番茄义大利面|$129
🐾鸡肉菠菜什菌忌廉义大利饭|$88
🐾菠萝有机奇亚籽绿茶|跟餐
一 🚏
Su Casa (沙田)
沙田石门安群街一号京瑞广场二期地下G03号舖