2024-03-21
呢间餐厅出名无味精,食材新鲜时令,而且每款菜式都由大厨精心设计,唔会同其他餐厅撞款不特止,而且餐厅不时转换新菜式,绝对唔会食到闷!我好耐之前已经想食呢间餐厅,不过因为人在外地,所以今次返黎香港一个月,决定唔放过佢,以下嘅相系帮衬2次夹埋嘅合集!佢地由头盘,汤,主菜,餐饮到甜品都会有厨师精选,即系hidden menu,所以除左menu嘅野,当然要试d唔系时时有嘅野啦!呢度有室内同室外位,室内空间感十足,每张枱距离有1米半以上,完全唔会觉得逼夹,坐得好舒服,满足倒一家大细,又满足倒二人世界。室外位好开扬,绝对满足倒食烟同想chill嘅客人,不特止,仲有一个长形空地俾小朋友任跑都唔系问题,整个场地大小都适合包场开party,annual dinner,各种event.
再黎不得不赞员工同老板,普通西餐厅嘅价钱,但酒店级(因为厨师老板真系酒店级)嘅服务态度,佢地非常细心,员工喺每道菜嘅前后都会留意餐桌情况,安排好需要餐具同清理枱面,等客人食得舒服唔会呢咁HEA,如果唔太忙,厨师老板仲会亲自出黎关心客人对食物嘅满意度,希望从意见中提高食物水准。多谢你睇晒我个食评,一间由内到外再到返内都咁高水准
多谢你睇晒我个食评,一间由内到外再到返内都咁高水准同有heart嘅餐厅,我真心推荐俾大家!Enjoy and Cheers!