2012-01-05 159 浏览
其实平时间唔中都会去吓 Starbucks, 贪佢有二十分钟免费 wifi, 不过写食评都系第一次.琴晚约咗人喺上环, 之前趁有三十分钟空档时间, 就去星记 hae 吓.夜妈妈 (其实都系八点零九点啫) 冇乜人饮咖啡, 间嘢都几吉吓, 柯打完就揾个舒服梳化位坐低.Short latte: 好难得佢用陶瓷杯, 好可惜冇拉到花, 于是乎卖相就差啲啦. 咖啡淡如水, 冇乜味, 质感略稀. 我比佢合格 5.5/10 啦.黑森林蛋榚: 值得赞0既系个蛋榚几轻同发软, 啲忌廉唔漏. 略嫌甜咗些少, 同埋朱古力味唔够浓; 加多少少车厘子会更加好味. 总括嚟讲都算唔错0架啦, 我比 7/10.可能因为冇乜人, 所以服务都几好, 我一食完佢就同我清晒啲嘢.

咖啡, 蛋糕

2012-01-04
$52 (其他)