2023-09-29
《荳号(明德商场)》📍 将军澳培成里10号明德商场地下25号舖呢间位于坑口嘅手摇饮品店见佢嘅装潢氛围非常靓 配住卡其色的搭配 于是就卑佢吸引过去🤩🤩➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖✭人气多芒小丸子 $34(8/10)因为可能我去嘅时候系夜晚🥲所以冇嘥丸子😭于是店员好贴心🥹🥹 卑我地换一个配料所以我一杯就叫左紫米一杯叫椰果😍🥰 两杯饮落去都超足料 芒果味都好浓 同时椰奶味都好浓😍🥰🥰✭黑糖珍珠鲜奶茶 $23 (8/10)佢嘅珍珠方面非常弹牙 饮落去都好重黑糖味但系又唔会太甜🤩 饮落去都好浓茶味😍😍➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖✫ 食物(8/10)✫ 环境(8/10)✫ 服务(8/10)#ig #igdaily #igers #idfoodies #香港 #香港美食 #美食 #美食推荐 #香港美食 #香港好去处#FoodPhotography #Eeeeeats #FoodPorn #FoodGasm #Foodie #ForkYeah #FoodInTheAir #Delish #EatingForTheInsta #CleanEating #ELLE爱吃货#珍奶 #坑口
📍 将军澳培成里10号明德商场地下25号舖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✭人气多芒小丸子 $34(8/10)
✭黑糖珍珠鲜奶茶 $23 (8/10)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✫ 食物(8/10)
✫ 环境(8/10)
✫ 服务(8/10)
#ig #igdaily #igers #idfoodies #香港 #香港美食 #美食 #美食推荐 #香港美食 #香港好去处#FoodPhotography #Eeeeeats #FoodPorn #FoodGasm #Foodie #ForkYeah #FoodInTheAir #Delish #EatingForTheInsta #CleanEating #ELLE爱吃货#珍奶 #坑口 #坑口美食 #手摇饮料 #手摇饮 #手摇