2020-03-12 402 浏览
1行6人踩完单车后,就到ItaMoMo晚膳,真系隔离饭香, 本身我地都唔知叫咩餐好, 因为太多选择了, 但见到其他枱既人都系度锯扒,于是大部份人就叫铁板餐再加少少小食.1.     加拿大安格斯牛扒 (5个人叫左呢个餐)可以选配胡麻野菌汁或黑椒汁块牛扒又厚身,同卖大过块面,真系超级抵食,但就稍为多根左少少,而配菜方面亦唔输蚀,有板烧野菜, 芝士焗蕃茄,蕃茄好juicy再加卖芝士,芝士俾好多,1d都唔孤寒, 薯角太香口,有少少焦焦脆脆既感觉,板煎鸡蛋就可能完全煎熟左,同卖要配汁先有味,轻量和式珍珠饭,系我至爱既珍珠米….实在太和味2.     意大利芝士烤鸡扒    可以选配胡麻野菌汁或黑椒汁   配: 板烧野菜, 芝士焗蕃茄,薯角,板煎鸡蛋,轻量和式珍珠饭   鸡扒份量十足, 俾足2旧鸡扒,仲要完全俾厚厚既芝士包围住, 好好味.3.    美式滋味炸薯皇   薯角太香口,有少少焦焦脆脆既感觉,食时配卖D芝士,简直系Perfect match4.    千岛菠萝甜虾Pizza呢个Pizza真系无得弹,味道好适宜,千岛酱味唔会太over, 淡淡地配合其他配料,D虾都好新鲜, 同D菠萝一样好

1.     加拿大安格斯牛扒 (5个人叫左呢个餐)
可以选配胡麻野菌汁或黑椒汁

2.     意大利芝士烤鸡扒
   可以选配胡麻野菌汁或黑椒汁

3.    美式滋味炸薯皇

4.    千岛菠萝甜虾Pizza
呢个Pizza真系无得弹,味道好适宜,千岛酱味唔会太over, 淡淡地配合其他配料,D虾都好新鲜, 同D菠萝一样好甜. 但食起上黎唔会太”漏”.

真系超级抵食
美式滋味炸薯皇