2021-07-28
😍⭐☀️呢间coffee shop位于坪洲 ,非常特别,隔离系有网球练习场架! (๑ʘ̅ д ʘ̅๑)!!! 🥵但基于疫情嘅关系,网球练习场就冇开放啦~但都可以见到入面有locker ,同埋一啲网球嘅用品贩卖。🤍食物方面,我哋就嗌咗一个朱古力muffin,同埋一杯焦糖沙冰。 (´∀`)♡🤍个人觉得嘅朱古力muffin实在系太甜同太滞啦, 所以到最后我哋两个人都食唔晒,不过价钱就合宜。🤍而杯焦糖沙冰就非常唔错有焦糖味,但又唔会太甜,价钱都比喺starbucks平。╰(*´︶`*)╯🤍见到其他人嘅评论话店员嘅服务态度唔好,但我就冇遇到呢个问题,大部分店员都系外国人,唔识得中文,但系佢哋都会尝试去理解你想嗌乜嘢,都好有笑容。(σ°∀°)σ..:*☆🤍环境方面,呢间餐厅都几chill,超级适合打卡,冷气都非常足够,适合喺夏天嘅时候入嚟凉冷气。(๑•́ ₃ •̀๑)🤍本来以为坪洲嘅食物应该会比起市区贵啦,但可能因为坪洲系比较属于平民化嘅离岛区,所以佢哋嘅coffee shop卖嘅嘢都唔系特别贵,食物嘅质素唔算太高,但系价钱都非常合宜。✧٩(ˊωˋ*)و✧🤍⭐如果大家有机会去到坪洲嘅话都可以试下帮衬呢一间c
🤍⭐如果大家有机会去到坪洲嘅话都可以试下帮衬呢一间coffee shop。(。’▽’。)♡
🐝🐝