餐厅: 綠怡咖啡廳
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-08-23 1880 浏览
系KKDAY 到订位, 其实我都预左唔系好高级个D. 所以本身系无咩期望~但3XX一个人., 我又真系无念个会差个大快活一入到去recpetion, 等左几分中, 但系安排好乱,搞完一轮先知我地系KKDAY, 一开始咪比左个QR CODE record, 好似唔知做紧咩.之后, 好似大妈乐园咁. 个个人另左几盘长脚蟹, 龙虾, 所有野都系要抢既,steaksteak 系overcook, 但因为无咩人等, 所以我就有令来食, 系10成熟既牛~龙虾龙虾, 好辛苦令左一只, 最后, overcook, 无龙味同埋无虾味..生蚝都算好食, 同埋唔洗同人抢.其他熟食为左充饥都有食不过无一样我觉得好食, 似系2𩠌饭既质素甜品hagazen daz 就系hagasen daz 味~D碟系有渍既, 唉~结论, 唔洗钱都唔会再去.
但3XX一个人., 我又真系无念个会差个大快活

steak
龙虾
生蚝
都算好食, 同埋唔洗同人抢.

其他熟食
为左充饥都有食
不过无一样我觉得好食, 似系2𩠌饭既质素

甜品

hagazen daz 就系hagasen daz 味~

D碟系有渍既, 唉~

结论, 唔洗钱都唔会再去.
2021-08-22
庆祝纪念