2013-03-15 61 浏览
前两日同朋友食哩间,以为分店一样啫,因为平时去开女人街入面果间既。哇...尼间完全唔得啰,一入到去又污秽又逼夹,女人街果间舒服好多啰,仲有牙,杯冻柠茶d柠檬酸那到完全饮唔到,咪叫个人换过杯啦,哇,d人d态度呢,以为我冇钱比咁比说话我听,不突止,碟炒饭黎到佢就咁飞落枱,真系想闹佢啰,换你一杯柠茶啫,晤那洗咁既服务态度㗎!仲要碟炒饭系湿炒咁,成口油,唉!收钱多谢都冇句,唔希罕咁既样,我认得架,(企收钱果个女人),下次咪洗指意我再黎哩间呀!人地女人街果间都唔系咁既,服务态度好好多,就算唔系四万咁口,但人地点都有欢迎光临同多谢先啦,我都系做服务性行业架,礼貌同招呼好紧要,你地一d都冇,你老细点出粮比你架,真系阴公!学下人地女人街d服务先啦!女人街d姐姐好热心,收钱果个又好记性,知道我成日黎,因为我系附近返工,一lunch我同d同事都会过去食,讲真,女人街果间d野食好食好多!