2019-03-28
由佢细铺岩岩开张帮衬开一直都好好食老板娘态度悟系笑晒咁但都叫做你要求咩佢就比咩你 已经叫做好好搬左入铺位后都好少食 但最近转左工等车位就系正铺位前面所以都时不时食下当一餐再悟系都买支豆浆饮下今日去食 豆浆开左饮左两啖 觉得有阵怪味(有啲似葱味但臭既) 就咁闻都有同啲人讲反 个婆婆行过黎闻 闻完话冇野好正常 我话我琴日我先买完黎饮 悟系呢只味 咁转反支比我啦个婆就问 系咪你碗野阵葱味啊我都未开始食 就一野推反出去比佢叫佢望下 我两碗都走晒葱嫁!啊婆即刻冇声出 个老板娘就开始帮口系到话佢地啲豆浆日日新鲜既大佬啊 我真系琴日先似饮完多左阵味我会饮悟出咩?!换过支都悟肯 臭成咁要人点饮落去叫佢过黎闻多次又悟肯 净系识企系到同我嘈话佢地啲豆浆冇问题依家食客反映反个问题比佢好似人地有错仲死撑唉 我唯有同反佢讲 同你地讲有问题你仲要悟信就算啦下食到成肚气 情愿拿拿声食晒去间离文具铺买野饮都悟想再受气咁样做生意几咁好食都留悟到熟客
一直都好好食
再悟系都买支豆浆饮下