2023-02-03
下午和朋友 去了吃午餐,点了一个炒牛肉和一个 酸菜鱼, 炒牛肉味道ok, 不过酸菜鱼 啲鱼一啲味都冇, 啲鱼完全冇味, 好似同个汤分开咗咁, 跟住同职员反映, 一个唔知系经理定系老板嘅人走埋嚟, 佢第一句就系话啲鱼系雪藏鱼, ( 雪藏鱼我唔介意 其实分分钟间间都系) , 第二句就问我啲汤有冇味, 我话啲汤有但系啲鱼完全冇, 佢就再讲多次啲鱼系雪藏鱼, 总之啲汤有味就得, 同场仲有一个女人 喺隔离枱食紧 员工午餐, 佢都有答口话啲汤 唔知乜乜乜就ok 我听唔清楚, 我就再问多句, 即系 啲鱼冇味系正常嘅?? 个男人仲要搭系, 咁我再讲多句都系嘥气!!讲到好似我未食过酸菜鱼咁! 如果酸菜鱼系得啲汤有味啲鱼冇味, 咁我叫 一碟鱼白烚得喇!! 酸菜鱼啲汤我又唔会饮嘅!!其实本身谂住 轻轻 反映一下, 等佢哋注意下, 点知佢哋 仲好理直气壮咁样回覆系咁㗎啦!! 个酸菜鱼仲要唔平下昼都要188蚊!! 我食开龙x茶餐厅 80蚊个质素都好过佢多多声! 啲鱼送劲入味!! 另外有间 观塘裕民坊 下昼食都系 有午餐价$100左右, 呢间就再好食啲!! 讲真我去得天晋 𠮶边食嘢 都唔会系为悭钱, 但系你个质素
其实本身谂住 轻轻 反映一下, 等佢哋注意下, 点知佢哋 仲好理直气壮咁样回覆系咁㗎啦!! 个酸菜鱼仲要唔平下昼都要188蚊!! 我食开龙x茶餐厅 80蚊个质素都好过佢多多声! 啲鱼送劲入味!! 另外有间 观塘裕民坊 下昼食都系 有午餐价$100左右, 呢间就再好食啲!! 讲真我去得天晋 𠮶边食嘢 都唔会系为悭钱, 但系你个质素对唔住个价钱!!
服务就更加唔洗讲!! 完全系晦气!!
本身食过鱼冇味都唔系太唔开心!! 最嬲嘅系 啲员工嘅回覆!!!
唔怪得之 午市时间先得 一台客!! 我够胆大胆讲句佢一定过唔到2024 !!