2019-12-28 1341 浏览
特登带父母同bb去试,叫壶水仙同香片,仲特登叫水仙要浓啲,老人家要浓茶,但女服务员听错拎了水。叫佢帮手换一壶,佢就极恶话做咩,唔饮得咩?同佢讲我哋系要水仙,唔系水,话要茶的水仙,就话得啦,但手就抢走另一壶我妈咪用紧嘅香片。同佢讲话个壶无错,就话开多壶啰,讲咁多,又话「好像我欠咗你钱咁」,仲扔低个壶水,弹晒出嚟。我本身都好好礼貌,见到咁真系忍不住著晒,有无搞错,好声好气同你讲,咁样话老人家,我真系忍不住等佢返来话返佢,系我忍不住气。点知佢仲愈讲愈讲愈恶,而成班所谓经理无人阻止,最后得带位个个女经理制止佢。我后来睇呢到comments 先知原来呢间舖头服务一向非常差,真系好后悔带老人家去!