2019-05-18 425 浏览
叫左一个汉堡,一西冷,一黑毛猪三样都可以话系垃圾第一汉堡 无成数选择 肉质睇得出自家制 但系 MICED 得太过份 已经系一堆肉浆 不是一旧汉堡肉 破坏肉入面既肉质 所至 就算不是全熟亦冇血色. 我以为系一堆蒸饭肉饼放入去个汉堡入面. 唔系禁讲会影衰肉饼.第二样  西冷 叫半成 黎到已7成 仲要冇静止过就直接上碟.问题就系用平面方碟上碟味开始落手 D血水 好似开水喉禁流到成张枱都系. 跟扒既汁小到飞起 仲要系用黎画碟 < 好都唔紧要 仲要画都9之马碌 不如唔好画啦 跟个兜算鬼数啦垃圾 以为自己 谢霆锋咩. 画都屎禁样 相都废事影.第三样 黑毛猪 一样都系用平面方碟上碟 哈 一样系垃圾 姐系献丑不如藏拙. 黑毛猪上到黎 成旧颜色都好均匀 不过系均匀禁深色  如何系就禁 PANFIRE 一定无可能做到  一睇就知系扒完两边拎上拉油 炸都禁样  只有油炸先做到颜色都好均匀 不过衰在呢样 高温炸走哂D水份 仲要冇味  炸完咩味都去哂个油炉到 个油炉D油就最好味. 食落肉质硬  要FEEL 到系煎完去炸 炸完去焗 惊死唔熟 不能理解 黑毛猪系唔洗WELL DONE 啰 禁你比咩成数人地选
叫左一个汉堡,一西冷,一黑毛猪
FIRE 一定无可能做到  一睇就知系扒完两边拎上拉油 炸都禁样  只有油炸先做到颜色都好均匀 不过衰在呢样 高温炸走哂D水份 仲要冇味  炸完咩味都去哂个油炉到 个油炉D油就最好味. 食落肉质硬  要FEEL 到系煎完去炸 炸完去焗 惊死唔熟 不能理解 黑毛猪系唔洗WELL DONE 啰 禁你比咩成数人地选择姐 叫入面微粉色 黎到 系石头 做唔到 咪鬼卖啦垃圾. 浪费晒旧黑毛猪.
佢OPEN KITCHEN 所以望到入面D厨师做野 以为企扒炉个师傅好大年纪 应该经验老到  原来衰过D 白纸厨师.  希望贵公司有人睇到就建议下换左个扒炉厨师啦 出品好唔得啰
仲有 我食个晚系得几枱  猪耐正常  不过 连 半成西冷都要30分钟就真系好慢  PS:扒炉厨师垃圾
2019-05-15